Τις υπηρεσίες του Μίροσλαβ Κλόζε θα στερηθεί για το υπόλοιπό της φετινής σεζόν η Λάτσιο, αφού ο Γερμανός θέλει να προστατευθεί εν όψει του Euro 2012, όπως υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα. Ο τραυματισμός που έχει υποστεί ο Κλόζε, τον κάνει αρκετά διστακτικό ώστε να κινδυνέψει ενδεχόμενη υποτροπή του, όπως υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport. Ο Γερμανός επιθετικός που την φετινή περίοδο έχει σημειώσει 12 γκολ στις 26 εμφανίσεις του με την φανέλα των «μπιανκοσελέστε», θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Euro Πολωνίας και Ουκρανίας και ενδεχόμενο ρίσκο με την συμμετοχή του σε κάποιο απ’ τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του, λειτουργεί σίγουρα αποτρεπτικά.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.