Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσαγωγές σε διαμαρτυρία ακτιβιστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία

Προσαγωγές σε διαμαρτυρία ακτιβιστών έξω από τη γερμανική πρεσβεία

Δεκατρείς Γερμανοί ακτιβιστές, μέλη του κινήματος της Φρανκφούρτης «Occupy Public Space», προσήχθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από τις αστυνομικές διάρκειας κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία ενάντια στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλεται από το Βερολίνο στην Ελλάδα και την ΕΕ. Κρατήθηκαν επί τόπου και φωτορεπόρτερ ειδησεογραφικών πρακτορείων που κάλυπταν τη διαμαρτυρία, μεταξύ αυτών και του ΑΜΠΕ.

Δεκατρείς Γερμανοί ακτιβιστές, μέλη του κινήματος της Φρανκφούρτης «Occupy Public Space», προσήχθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από τις αστυνομικές διάρκειας κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία ενάντια στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλεται από το Βερολίνο στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Κρατήθηκαν επί τόπου και φωτορεπόρτερ ειδησεογραφικών πρακτορείων που κάλυπταν τη διαμαρτυρία, μεταξύ αυτών και του ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, οι 13 Γερμανοί πραγματοποίησαν πορεία με πανό για τη στάση της Γερμανίας και των τραπεζών στην οικονομική κρίση, κρατώντας ένα ομοίωμα της Άνγκελα Μέρκελ, ενώ άφησαν στην είσοδο της πρεσβείας χάρτινο κουτί, που όπως είπαν οι ίδιοι περιείχε ομοίωμα ανθρώπινου περιττώματος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο προσήγαγαν τους 13 ακτιβιστές στην Κρατική Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί απαγόρευσαν στους τρεις φωτορεπόρτερ να φύγουν από το σημείο και τελικά τους άφησαν ελευθερους μισή ώρα αργότερα, με εντολή απο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024