Με Σνάουτσνερ αλλά χωρίς Νιμανί η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που αντιμετώπιζε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Μ.Τετάρτης, από το οποίο ωστόσο απουσίαζε ο Φρεντερίκ Νιμανί. Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν πήρε μέρος στις ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη που περιελάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας.
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που αντιμετώπιζε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Μ.Τετάρτης, από το οποίο ωστόσο απουσίαζε ο Φρεντερίκ Νιμανί.
Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν πήρε μέρος στις ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη που περιελάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας.
Έτσι, ο Λάζλο Μπόλονι είδε για ακόμα μια φορά την προπόνηση της ομάδας να μην γίνεται με όλους τους παίκτες του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα


