Ferrari 458 Italia Special Edition: Η χρονιά του δράκου
Μία ειδική έκδοση της 458 Ιtalia που προορίζεται για την πολλά υποσχόμενη αγορά της Κίνας θα παρουσιάσει η Ferrari, σε μία έκθεση που θα φιλοξενήσει την αγωνιστική -και όχι μόνο- ιστορία της στην Shanghai.
Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που η πρώτη Ferrari –μία 348 TS η οποία παραδόθηκε στο Πεκίνο- πάτησε τους τροχούς σε κινεζικό έδαφος. Θέλοντας να τιμήσει αυτή την ιστορική ημέρα, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να εγκαινιάσει μία μόνιμη έκθεση αυτοκινήτων -την πρώτη μακριά από το Maranello- στην Shanghai.
Η συγκεκριμένη έκθεση θα διατηρηθεί για τα επόμενα τρία χρόνια, καλύπτοντας μία έκταση 900 τετραγωνικών μέτρων με την πλούσια αγωνιστική και μη ιστορία της ιταλικής φίρμας.
Ένα από τα βασικά της εκθέματα θα είναι και η ειδικών προδιαγραφών 458 Italia, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 20 αντίτυπα που θα διατεθούν αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.
Το νέο χρώμα αμαξώματος -Marco Polo Red το ονομάζει η ιταλική φίρμα- όπως και τα κινεζικά σύμβολα -o χρυσός δράκος ξεχωρίζει- που κοσμούν το καπό προδίδουν την ταυτότητα της εν λόγω 458 Italia.
Αντίστοιχη είναι και η εικόνα του εσωτερικού, καθώς λεπτομέρειες στο χρώμα του χρυσού “ντύνουν” την κεντρική κονσόλα, ενώ στο διακόπτη της μίζας έχει χρησιμοποιηθεί η κινεζική γραφή για το “Start”. Τέλος, απαρατήρητη δεν περνά η πλακέτα που δηλώνει ότι πρόκειται για επετειακή έκδοση, αφιερωμένη στη συμπλήρωση 20 ετών από την “είσοδο” της Ferrari στην Κίνα.
auto.in.gr
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας
- «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» – Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442