Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Επαναφορά των επιδομάτων ανεργίας στα επίπεδα του 2011 ζητά ο Αλέξης Τσίπρας
Το επίδομα ανεργίας δεν μπορεί να είναι μια φιλανθρωπία εξαθλίωσης, σημείωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Συνασπισμού για τους ανέργους. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το επίδομα πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα του 2011.
Το επίδομα ανεργίας δεν μπορεί να είναι μια φιλανθρωπία εξαθλίωσης, σημείωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Συνασπισμού για τους ανέργους.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το επίδομα πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα του 2011.
Παράλληλα, εξήγησε ότι οι πόροι που διατίθενται στην Ελλάδα για την απασχόληση και την ανεργία είναι λιγότεροι του 1% του ΑΕΠ.
«Είναι τρεις έως πέντε φορές χαμηλότεροι από τους αντίστοιχους δημόσιους πόρους που διατίθενται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης. Δεν μπορούμε να θέλουμε να είμαστε μια χώρα της Ευρωζώνης μεν, αλλά με στοιχεία αντίστοιχα σε μισθούς και σε κοινωνικό κράτος της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, των χωρών της Ανατ. Ευρώπης ή, ακόμα χειρότερα, χωρών του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου» σημείωσε.
Σχετικά με το πού θα βρεθούν οι πόροι, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα προκύψουν μέσα από τη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου, τη φορολογία του πλούτου και μέσα από ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Για τις πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ότι οι κάλπες πρέπει βγάλουν λύση. «Και η μόνη λύση είναι η δυνατότητα την επομένη των εκλογών να υπάρξει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας, μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία αριστεράς ώστε να δοθεί σταθερότητα, ελπίδα και προοπτική.»
Παράλληλα, προειδοποίησε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα επιχειρήσουν μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν το λαό, όπως το έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα.
«Με κάνει να αισιοδοξώ το γεγονός ότι η απήχηση της πρότασής μας είναι πάραπολύ μεγάλη στην κοινωνία και όχι μόνο στον κόσμο της Αριστεράς.
» Για μας βασικός αντίπαλος σε αυτές τις εκλογές δενείναι ούτε ο κ. Κουβέλης, ούτε η κυρία Παπαρήγα. Για μας βασικός αντίπαλος είναι τα κόμματα του μνημονίου.»
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου