Πορεία εργαζομένων στη δημόσια Υγεία στο κέντρο της Αθήνας
Πορεία από τη πλατεία Μαβίλη προς τη Βουλή και στη συνέχεια στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησαν το μεσημέρι περίπου 200 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των δαπανών στην υγεία και τις συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων.
Πορεία από τη πλατεία Μαβίλη προς τη Βουλή και στη συνέχεια στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησαν το μεσημέρι περίπου 200 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ.
Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί προηγουμένως στην πλατεία Μαβίλη, διαμαρτύρονται για τις περικοπές δαπανών στη δημόσια υγεία, τη συγχώνευση νοσοκομειακών μονάδων και τις μειώσεις των αμοιβών τους.
Εξάλλου, από τις 11:30 μέχρι τη λήξη της βάρδιας πραγματοπιοιείται στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Στη στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι δάσκαλοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
