Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε παράνομες πωλήσεις ακινήτων από το 2009
Στη σύλληψη ενός 65χρονου άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης αποτελούμενης από πέντε Έλληνες, οι οποίοι από το 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς προέβαιναν σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων, εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, προχώρησε η Ασφάλεια.
Στη σύλληψη ενός 65χρονου άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης αποτελούμενης από πέντε Έλληνες, οι οποίοι από το 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς προέβαιναν σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, προχώρησε η Ασφάλεια.
Οι δράστες είχαν μοιράσει μεταξύ τους ρόλους. Άλλοι εντόπιζαν ακίνητα, κυρίως οικόπεδα στην Κηφισιά τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα και άλλοι εντόπιζαν υποψήφιους αγοραστές, τους οποίους έπειθαν για την αγορά των οικοπέδων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προφασιζόμενοι ότι έχουν πρόβλημα υγείας και είναι σε κατάσταση ανάγκης. Άλλα μέλη του κυκλώματος εμφανίζονταν σαν ιδιοκτήτες ακινήτων, επιδεικνύοντας πλαστογραφημένες ταυτότητες με τα πραγματικά στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Με αυτό τον τρόπο εξαπάτησαν πολλούς πολίτες, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Εκτός από το συλληφθέντα, δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος και των υπολοίπων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).