Όλα ανοιχτά για Μίλαν και Μπαρτσελόνα, μισή πρόκριση για Μπάγερν
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μίλαν και Μπαρτσελόνα μετά τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό αγώνα για το Champions League που έγινε στο «Σαν Σίρο» και έληξε χωρίς τέρματα (0-0). Αντιθέτως, με το ένα πόδι στα ημιτελικά είναι η Μπάγερν Μονάχου που νίκησε εκτός έδρας την Μαρσέιγ με 2-0.
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μίλαν και Μπαρτσελόνα μετά τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό αγώνα για το Champions League που έγινε στο «Σαν Σίρο» και έληξε χωρίς τέρματα (0-0). Αντιθέτως, με το ένα πόδι στα ημιτελικά είναι η Μπάγερν Μονάχου που νίκησε εκτός έδρας την Μαρσέιγ με 2-0.
Μίλαν-Μπαρτσελόνα 0-0
Σπουδαίο ματς έγινε στο «Σαν Σίρο» όπου η Μίλαν κατάφερε να κρατήσει την Μπαρτσελόνα στο 0-0 και έτσι όλα είναι ανοιχτά για τον προημιτελικό του «Καμπ Νου» την προσεχή Τρίτη. Πολύ καλό παιχνίδι, με ρυθμό, φάσεις αλλά και ένα «φάλτσο» σφύριγμα του διαιτητή, που δεν είδε το καθαρό πέναλτι του Αμπιάτι στον Σάντσες στο 15′.
Στη φάση των ομίλων που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μίλαν είχε αποσπάσει στο «Καμπ Νου» ισοπαλία 2-2 .
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μαρσέιγ με 2-0 στο «Βελοντρόμ» και σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει και αυτή σχεδόν προκιθεί μετά το 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.
Ο Μάριο Γκόμεζ στο 44′ και ο Αριεν Ρόμπεν στο 69′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Γιουπ Χάινκες, η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κι έφτασε άνετα στη νίκη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.