Αρνητικοί στον διακανονισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Αρνητικοί στο να βάλουν πλάτη για ακόμα μια φορά είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης συζήτησαν για το τι θα πράξουν με τον διακανονισμό που τους προτείνει η ΠΑΕ. Οι άσοι των Πρασίνων αποφάσισαν να μην υπογράψουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη στην Παιανία και θα ζητήσουν να έχουν συνάντηση με κάποιον από τους μετόχους ώστε να τους εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται και αν υπάρχει... φως στο τούνελ.
Αρνητικοί στο να βάλουν πλάτη για ακόμα μια φορά είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης συζήτησαν για το τι θα πράξουν με τον διακανονισμό που τους προτείνει η ΠΑΕ.
Οι άσοι των Πρασίνων αποφάσισαν να μην υπογράψουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη στην Παιανία και θα ζητήσουν να έχουν συνάντηση με κάποιον από τους μετόχους ώστε να τους εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται και αν υπάρχει… φως στο τούνελ.
Στην Παιανία βρέθηκαν δύο άτομα του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ (Οι Γιώργος Στάμος και Γιάννης Χειμάρας) οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες και στη συνέχεια εκείνοι αφού συζήτησαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να μην υπογράφουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη, αν δεν εμφανιστεί κάποιος από τους μετόχους να μιλήσουν.
Πάντως, οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι η απόφασή τους θα είναι κοινή για να μην στοχοποιηθεί κάποιος από αυτούς. Επίσης, το θέμα δεν είναι τόσο απλό καθώς τον διακανονισμό πρέπει να υπογράψουν και παίκτες που δεν βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Μάντζιος, ο Μελίσσης και ο Φερνάντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ναόμι Γουότς μεταμορφώνεται στην σπουδαία μπαλαρίνα Μάργκοτ Φοντέιν
- Ολυμπιακός: Παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Νόβι Μπέογκραντ (vid)
- Μπούτσκος: «Θα πρέπει να πολεμήσουμε για να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»
- ΗΠΑ εναντίον Ιράν: Η σύγκρουση μεταφέρεται στον Ινδικό Ωκεανό και το διπλωματικό αδιέξοδο βαθαίνει
- Αλ. Χαρίτσης: Ωδή στο ρουσφέτι στη Βουλή – Η ΝΔ έχει την ευθύνη του πελατειακού κράτους
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κέρδισαν δημοψήφισμα για τον εκλογικό χάρτη στη Βιρτζίνια – Νοθεία καταγγέλλει ο Τραμπ



