Αρνητικοί στον διακανονισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Αρνητικοί στο να βάλουν πλάτη για ακόμα μια φορά είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης συζήτησαν για το τι θα πράξουν με τον διακανονισμό που τους προτείνει η ΠΑΕ. Οι άσοι των Πρασίνων αποφάσισαν να μην υπογράψουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη στην Παιανία και θα ζητήσουν να έχουν συνάντηση με κάποιον από τους μετόχους ώστε να τους εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται και αν υπάρχει... φως στο τούνελ.
Αρνητικοί στο να βάλουν πλάτη για ακόμα μια φορά είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης συζήτησαν για το τι θα πράξουν με τον διακανονισμό που τους προτείνει η ΠΑΕ.
Οι άσοι των Πρασίνων αποφάσισαν να μην υπογράψουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη στην Παιανία και θα ζητήσουν να έχουν συνάντηση με κάποιον από τους μετόχους ώστε να τους εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται και αν υπάρχει… φως στο τούνελ.
Στην Παιανία βρέθηκαν δύο άτομα του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ (Οι Γιώργος Στάμος και Γιάννης Χειμάρας) οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες και στη συνέχεια εκείνοι αφού συζήτησαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να μην υπογράφουν τα έγγραφα που θα τους μοιραστούν την Πέμπτη, αν δεν εμφανιστεί κάποιος από τους μετόχους να μιλήσουν.
Πάντως, οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι η απόφασή τους θα είναι κοινή για να μην στοχοποιηθεί κάποιος από αυτούς. Επίσης, το θέμα δεν είναι τόσο απλό καθώς τον διακανονισμό πρέπει να υπογράψουν και παίκτες που δεν βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Μάντζιος, ο Μελίσσης και ο Φερνάντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες





