Αιχμές Διαμαντοπούλου για τους χειρισμούς του υπουργείου Παιδείας στο θέμα των ΑΕΙ
Την αντίδραση της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσε η απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από την εφαρμογή του νέου νόμου-πλαισίου. «Οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, θα αντισταθούν στις γνωστές πιέσεις και συντεχνίες, αποδεικνύοντας ότι έχουμε όλοι αντιληφθεί τις συμπεριφορές και τα λάθη που μας οδήγησαν εδώ ως χώρα» τόνισε.
Την αντίδραση της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσε η απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από την εφαρμογή του νέου νόμου-πλαισίου.
«Ο νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που ψηφίστηκε από πρωτοφανή πλειοψηφία της Βουλής, εφαρμόζεται ήδη σε επτά ΑΕΙ και εμποδίζεται συστηματικά από εκείνες τις δυνάμεις οι οποίες από την αρχή τον πολέμησαν.
»Οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, θα αντισταθούν στις γνωστές πιέσεις και συντεχνίες, αποδεικνύοντας ότι έχουμε όλοι αντιληφθεί τις συμπεριφορές και τα λάθη που μας οδήγησαν εδώ ως χώρα» τόνισε η κ.Διαμαντοπούλου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα