Ο πρόεδρος της Πάρμα… καλωσόρισε τον Νίνη στον ιταλικό σύλλογο
Πιο επίσημο μπορεί να γίνει μόνο με την ανακοίνωση! Ο πρόεδρος της Πάρμα με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας του «TV Parma», επιβεβαίωσε ότι ο Σωτήρης Νίνης από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο ρόστερ των «παρμέντσι». Τη μεταγραφή του διεθνή άσου ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ο πρόεδρος των Ιταλών, Τομάζο Γκιράρντι με δηλώσεις του στην εκπομπή «Barsport».
Πιο επίσημο μπορεί να γίνει μόνο με την ανακοίνωση! Ο πρόεδρος της Πάρμα με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας του «TV Parma», επιβεβαίωσε ότι ο Σωτήρης Νίνης από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο ρόστερ των «παρμέντσι».
Ήδη από την Δευτέρα τα σενάρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίνη στην Πάρμα είχαν φουντώσει στην Ιταλία και έκαναν λόγο μέχρι και για ταξίδι του 22άχρονου άσου στη γειτονική χώρα και παρουσίασή του.
Ωστόσο, αφού η ανακοίνωση δεν προέκυψε χθες, τη μεταγραφή του διεθνή άσου ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ο πρόεδρος των Ιταλών, Τομάζο Γκιράρντι με δηλώσεις του στην εκπομπή «Barsport»:
«Τον αποκτήσαμε! Είναι ένας από τους καλύτερους νέους στη Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που διάλεξε εμάς, ενώ από το καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες. Αυτό το παιδί έπαιξε στο τελευταίο Μουντιάλ και θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ηπείρου».
Παράλληλα ένα ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόκτηση του Νίνη θα οδηγήσει εκτός Πάρμα τον Τζιοβίνκο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουβέντους και ο Κόντε τον θέλει πίσω.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας