Χιτ και Μπουλς «θύματα» εκπλήξεων
Βραδυά εκπλήξεων ήταν αυτή που πέρασε στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αρχικά οι Σικάγο Μπουλς ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς με 108-91 μέσα στο γήπεδο τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι με τους Λόσον και Αφλάλο να πετυχαίνουν 27 και 22 πόντους, αντίστοιχα, έφτασαν εύκολα στην Νίκη.
Βραδυά εκπλήξεων ήταν αυτή που πέρασε στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αρχικά οι Σικάγο Μπουλς ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς με 108-91 μέσα στο γήπεδο τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι με τους Λόσον και Αφλάλο να πετυχαίνουν 27 και 22 πόντους, αντίστοιχα, έφτασαν εύκολα στην Νίκη.
Ακόμη, οι Ιντιάνα Πέισερς με πρωταγωνιστή τον Ντάνι Γκρέιντζερ που πέτυχε 25 πόντους, επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 105-90, ενώ οι Νικς έφτασαν στις επτά νίκες στoυς οκτώ τελευταίους αγώνες τους, καθώς με κορυφαίο τον Καρμέλο Αντονι, που σημείωσε 28 πόντους, νίκησαν 89-80 τους Μιλγουόκι Μπακς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σάρλοτ-Βοστόνη 95-102
Τορόντο-Ορλάντο 101-117
Ιντιάνα-Μαϊάμι 105-90
Ουάσινγκτον-Ντιτρόιτ 77-79
Νέα Υόρκη-Μιλγουόκι 89-80
Νιου Τζέρσεϊ-Γιούτα 84-105
Χιούστον-Σακραμέντο 113-106 παρ.
Σικάγο-Ντένβερ 91-108
ΛΑ Κλίπερς-Νέα Ορλεάνη 97-85
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική Ελλάδος: Η 12άδα του Σπανούλη για το ματς με τη Ρουμανία
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Το κάδρο της ναυαγισμένης «εξυγίανσης» και η συμμαχία από τα παλιά
- Τι εκκρεμεί για να ανακοινωθεί ο Μπαντιό από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Ντε Φράι έπαιξε πιάνο πριν παίξει μπάλα
- «Θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο» – Η viral πρόβλεψη του Μαραντόνα για το Μουντιάλ 2026 (vid)
- Ολυμπιακός: Πρέσβης των Ερυθρόλευκων στη Λατινική Αμερική ο Τζιοβάνι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442