Τεχνικό πρόβλημα υπήρξε στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ
Προβλήματα αντιμετώπισαν περίπου 10.000 καταθέτες τη Δευτέρα που προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν μετρητά αλλά η ανάληψη χρεώθηκε κανονικά στους λογαριασμούς τους. Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν ήδη αποκατασταθεί, και σύντομα αναμένεται το πρόβλημα στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ να έχει επιλυθεί πλήρως.
Προβλήματα αντιμετώπισαν περίπου 10.000 καταθέτες τη Δευτέρα που προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν μετρητά αλλά η ανάληψη χρεώθηκε κανονικά στους λογαριασμούς τους.
Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν ήδη αποκατασταθεί, και σύντομα αναμένεται το πρόβλημα στ διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ να έχει επιλυθεί πλήρως.
Στο 80% των περιπτώσεων, οι λογαριασμοί των συναλλασσόμενων που έκαναν αναλήψεις απεικονίζουν πλέον το πραγματικό ποσό που έχουν και μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει αποκατάσταση στο 100%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: 50 χρόνια από τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τιμούμε τη μνήμη και εμπνεόμαστε από τη στάση του
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Καιρός: Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο

