Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Εθνική Τράπεζα οι καταθέσεις των τριών συνεταιριστικών που έκλεισαν

Στην Εθνική Τράπεζα οι καταθέσεις των τριών συνεταιριστικών που έκλεισαν

Η Εθνική Τράπεζα αναδείχθηκε σε διαγωνιστική διαδικασία από την ΤτΕ ανάδοχος του συνόλου των καταθέσεων στις συνεταιριστικές τράπεζες Αχαΐας, Λαμίας και Λέσβου-Λήμνου, η άδεια λειτουργίας των οποίων ανακλήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Η οργάνωση της διαδικασίας μεταφοράς έχει ήδη ξεκινήσει. «Με τη διαδικασία αυτή διασφαλίζονται στο ακέραιο όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών των τραπεζών αυτών» τονίζεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η Εθνική Τράπεζα αναδείχθηκε σε διαγωνιστική διαδικασία από την ΤτΕ ανάδοχος του συνόλου των καταθέσεων στις συνεταιριστικές τράπεζες Αχαΐας, Λαμίας και Λέσβου-Λήμνου, η άδεια λειτουργίας των οποίων ανακλήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η οργάνωση της διαδικασίας μεταφοράς έχει ήδη ξεκινήσει, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή από την ΤτΕ.

«Με τη διαδικασία αυτή διασφαλίζονται στο ακέραιο όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών των τραπεζών αυτών. Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΤτΕ αναφέρει: «Σε συνέχεια του από 19.03.2012 δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος αναφορικά με τις συνεταιριστικές τράπεζες Αχαϊκή Συν.Π.Ε., Λαμίας Συν.Π.Ε. και Λέσβου-Λήμνου Συν.Π.Ε., των οποίων οι άδειες ανακλήθηκαν, ανακοινώνεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος διενήργησε, σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 όπως ισχύει, την προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου του συνόλου των καταθέσεων των παραπάνω συνεταιριστικών τραπεζών.»

» Η ανάδοχος τράπεζα που προέκυψε από την εν λόγω διαδικασία είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ήδη έχει ξεκινήσει η οργάνωση της μεταφοράς των καταθέσεων.»

» Με τη διαδικασία αυτή διασφαλίζονται στο ακέραιο όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών των τραπεζών αυτών. Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024