Η νίκη αυτή δεν σημαίνει τίποτε, συμφώνησαν Ίβκοβιτς και Πρίντεζης
Παρά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού που του δίνει το προβάδισμα με 1-0 στην προημιτελική σειρά με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Πρίντεζης... κρατάει μικρό καλάθι και συνιστά ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή εν όψει της συνέχειας.
Μαζί του συμφώνησε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ήταν δίκαια η νίκη της ομάδας του αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτε.
Παρά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού που του δίνει το προβάδισμα με 1-0 στην προημιτελική σειρά με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Πρίντεζης… κρατάει μικρό καλάθι και συνιστά ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή εν όψει της συνέχειας.
«Σίγουρα στην τέταρτη περίοδο στις αρχές ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού όλοι και γενικότερα δεν παίζαμε το μπάσκετ που μπορούσαμε.
» Στα τελευταία λεπτά δείξαμε συγκέντρωση, παίξαμε το μπάσκετ που είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμαστεί και κερδίσαμε. Ο κόουτς από την αρχή της χρονιάς είχε προτεραιότητα την άμυνα. Δεν παίζαμε καλά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αρχή τετάρτου, καθώς μετά βρήκαμε ρυθμό.
» Κατά την γνώμη μου αυτή η νίκη σημαίνει τίποτα! Κερδίσαμε και κάναμε το 1-0. Όπως τους κάναμε εμείς τη ζημιά σήμερα, μπορεί να μας το κάνουν στο ΣΕΦ. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Η σειρά έχει ακόμα ψωμί» δήλωσε.
Μαζί του συμφώνησε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ήταν δίκαια η νίκη της ομάδας του αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτε.
Ο «Ντούντα» δήλωσε:
«Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Αξίζαμε αυτό το break. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολλή άσχημη άμυνα, κάναμε λάθη και η Σιένα ήταν εξαιρετική. Μείναμε στο σκορ και ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη μεγάλη μας ευκαιρία. Ήταν μια ομαδική νίκη, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι.
» Η διαφορά με πέρσι είναι πολύ απλή. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Απλά πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και συνεχίζουμε. Πέρσι κοιμηθήκαμε μετά τη νίκη των 48 πόντων, φέτος δεν είναι το ίδιο. Σεβόμαστε πολύ τη Σιένα κι απλά πρέπει να προετοιμαστούμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά ούτε τώρα. Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θεωρώ ότι το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι σπάσαμε την έδρα δεν σημαίνει τίποτα».