Η νίκη αυτή δεν σημαίνει τίποτε, συμφώνησαν Ίβκοβιτς και Πρίντεζης
Παρά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού που του δίνει το προβάδισμα με 1-0 στην προημιτελική σειρά με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Πρίντεζης... κρατάει μικρό καλάθι και συνιστά ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή εν όψει της συνέχειας.
Μαζί του συμφώνησε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ήταν δίκαια η νίκη της ομάδας του αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτε.
Παρά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού που του δίνει το προβάδισμα με 1-0 στην προημιτελική σειρά με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Πρίντεζης… κρατάει μικρό καλάθι και συνιστά ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή εν όψει της συνέχειας.
«Σίγουρα στην τέταρτη περίοδο στις αρχές ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού όλοι και γενικότερα δεν παίζαμε το μπάσκετ που μπορούσαμε.
» Στα τελευταία λεπτά δείξαμε συγκέντρωση, παίξαμε το μπάσκετ που είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμαστεί και κερδίσαμε. Ο κόουτς από την αρχή της χρονιάς είχε προτεραιότητα την άμυνα. Δεν παίζαμε καλά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αρχή τετάρτου, καθώς μετά βρήκαμε ρυθμό.
» Κατά την γνώμη μου αυτή η νίκη σημαίνει τίποτα! Κερδίσαμε και κάναμε το 1-0. Όπως τους κάναμε εμείς τη ζημιά σήμερα, μπορεί να μας το κάνουν στο ΣΕΦ. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Η σειρά έχει ακόμα ψωμί» δήλωσε.
Μαζί του συμφώνησε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ήταν δίκαια η νίκη της ομάδας του αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτε.
Ο «Ντούντα» δήλωσε:
«Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Αξίζαμε αυτό το break. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολλή άσχημη άμυνα, κάναμε λάθη και η Σιένα ήταν εξαιρετική. Μείναμε στο σκορ και ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη μεγάλη μας ευκαιρία. Ήταν μια ομαδική νίκη, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι.
» Η διαφορά με πέρσι είναι πολύ απλή. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Απλά πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και συνεχίζουμε. Πέρσι κοιμηθήκαμε μετά τη νίκη των 48 πόντων, φέτος δεν είναι το ίδιο. Σεβόμαστε πολύ τη Σιένα κι απλά πρέπει να προετοιμαστούμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά ούτε τώρα. Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θεωρώ ότι το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι σπάσαμε την έδρα δεν σημαίνει τίποτα».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας