Απαραίτητη η αυτοδυναμία της ΝΔ, είπε σε προεκλογική ομιλία ο Σταύρος Δήμας
«Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα και να αποφευχθούν μικροσυμβιβασμοί, δεδομένου ότι από την επομένη των εκλογών μας περιμένει μεγάλη δουλειά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Ως πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Δήμας θεωρεί την 29η Απριλίου, λέγοντας ότι το αργότερο θα γίνουν στις 6 Μαΐου.
«Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα και να αποφευχθούν μικροσυμβιβασμοί, δεδομένου ότι από την επομένη των εκλογών μας περιμένει μεγάλη δουλειά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
«Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά ώστε να έχουμε την αυτοδυναμία και μετά, ως κυβέρνηση, για να βγάλουμε τη χώρα από την ύφεση, να επιτύχουμε την ανάκαμψη, την ανάπτυξη, να περιορίσουμε την ανεργία και να δώσουμε ελπίδα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στον ελληνικό λαό», επισήμανε.
Ο κ. Δήμας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα στηρίξει τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά και σημείωσε: «Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ. Αναμφίβολα, εμείς θέλουμε τη συνεννόηση και με άλλες πολιτικές δυνάμεις και θα επιδιώξουμε και τη συναίνεση».
Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή και άλλων διαγραμμένων βουλευτών στη ΝΔ, ο κ. Δήμας απάντησε: «Νομίζω ότι η ΝΔ θα πράξει αυτό το οποίο είναι σωστό για να στείλει και τα σωστά μηνύματα προς τον ελληνικό λαό».
Ως πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Δήμας θεωρεί την 29η Απριλίου, λέγοντας ότι το αργότερο θα γίνουν στις 6 Μαΐου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα