Η Diane Kruger είναι η καινούργια Μαρία Αντουανέτα
Στις 21 Μαρτίου βγαίνει στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους το "Les Adieux a la Reine" με όλο το το στυλ και τις ίντριγκες της τελευταίας βασίλισσας του γαλλικού θρόνου.
Ευφραιμίδη Μαρίλη
Βερσαλίες, Ιούλιος 1789. Η αναστάτωση στην αυλή του Λουδοβίκου του 16ου διαρκώς μεγαλώνει καθώς η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της επανάστασης. Αν και κανείς δεν πιστεύει στο τέλος της μοναρχίας, όλοι σκέφτονται με ποιον τρόπο θα διαφύγουν. Το ίδιο και η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα. Μία από τις κυρίες των τιμών, η Sidonie Laborde, η οποία έχει το καθήκον να της διαβάζει βιβλία, χρειάζεται επίσης έναν τρόπο να διαφύγει. Για να την σώσει, η βασίλισσα της δίνει οδηγίες να ντυθεί με τα ρούχα της και να επιβιβαστεί στην άμαξά της ενώ η ίδια θα το σκάσει από το παλάτι τη νύχτα. Στην αρχή η Sidonie είναι περήφανη που η βασίλισσα νοιάζεται γι’ αυτήν αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι τα σχέδια της κυρίας της δεν έχουν καθόλου να κάνουν με αισθήματα αφοσίωσης ή αλληλοβοήθειας.
woman.in.gr
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Ταξίδια: Η νέα τάση στα αναμνηστικά διακοπών – Τι παίρνουν μαζί τους οι ταξιδιώτες για σουβενίρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442