Επιχείρηση-«σκούπα» κατά των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας προανήγγειλε ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης
Για θέματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Αντώνη Σαμαρά πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος.
Για θέματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Αντώνη Σαμαρά πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος.
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως «η ελληνική κοινωνία και η χώρα, πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στο έγκλημα που όλο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας. Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η κοινωνία ζητά τώρα λύσεις.
«Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με άλλους εγκληματίες» ανέφερε και προανήγγειλε μεγάλη επιχείρηση τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας πως «αρχίζει προσπάθεια να καθαρίσει κάθε δραστηριότητα και φαινόμενα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας».
Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας έτσι ώστε να ανασάνει η πόλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442