Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στους τραυματίες αστυνομικούς
Στο νοσοκομείο δίπλα στους τραυματίες αστυνομικούς από τα χθεσινά επεισόδια του ΟΑΚΑ, βρέθηκε την Δευτέρα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Συγκεκριμένα, ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, μαζί με τους Γιάννη Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο έφτασαν στο νοσοκομείο και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους τραυματίες αστυνομικούς.
Στο νοσοκομείο δίπλα στους τραυματίες αστυνομικούς από τα χθεσινά επεισόδια του ΟΑΚΑ, βρέθηκε την Δευτέρα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Συγκεκριμένα, ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, μαζί με τους Γιάννη Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο έφτασαν στο νοσοκομείο και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους τραυματίες αστυνομικούς.
Οι δύο ποδοσφαιριστές και το διοικητικό στέλεχος των «ερυθρολεύκων» έστειλαν ευχές για ταχεία ανάρρωση και τόνισαν ότι όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό τους.
Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών και δεν εξέφρασαν την ευχή τους να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, σε κανένα ελληνικό γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός στη Μεσσηνία – Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου: «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»




