Το ματς της Άστον Βίλα με την Μπόλτον που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη αναβλήθηκε, μετά από σχετικό αίτημα των Τρότερς. Όλοι στη Μπόλτον ζουν στιγμές αγωνίας, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα, ο οποίος σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο και η αγωνία συνεχίζεται. Το αίτημα των Τρότερς για αναβολή λοιπόν, έγινε δεκτό. Η ανακοίνωση: «Η Μπόλτον ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης κόντρα στην Άστον Βίλα αναβάλλεται, σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Φαμπρίς Μουάμπα. Εντός των επόμενων ημερών θα οριστεί νέα ημερομηνία για το ματς».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.