
Αποκαταστάθηκε η δυσλειτουργία στις διαδικτυακές συνδέσεις του ΟΤΕ
Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η βλάβη σε διακομιστές του ΟΤΕ, λόγω της οποίας πολλοί συνδρομητές της εταιρείας είχαν μείνει χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με νεότερη ανακοίνωση στις 16:00, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι «μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες Internet είναι διαθέσιμες για το σύνολο των πελατών της εταιρείας».
Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η βλάβη σε διακομιστές του ΟΤΕ, λόγω της οποίας πολλοί συνδρομητές της εταιρείας είχαν μείνει χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Το πρόβλημα εμφανίστηκε στις 11.30 το πρωί «λόγω τεχνικής βλάβης σε κεντρικούς server του δικτύου» ανακοίνωσε αρχικά ο ΟΤΕ, επισημαίνοντας ότι ο«οι τεχνικοί του εργάζονται εντατικά για να αποκαταστήσουν τη δυσλειτουργία».
Με νεότερη ανακοίνωση στις 16:00, ο ΟΤΕ δηλώνει ότι «μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες Internet είναι διαθέσιμες για το σύνολο των πελατών της εταιρείας».
In.gr Τεχνολογία
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες θα υποφέρουν περισσότερο από το πετρελαϊκό σοκ που προκαλεί ο πόλεμος
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442