Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση και δύο παρατάσεις, οι Λος Αντζελες Λέικερς νίκησαν 116-11 τους Γκρίζλις στο Μέμφις και εξακολουθούν να προηγούνται στην Περιφέρεια του Ειρηνικού. Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Αντριου Μπάινουμ με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ και Κόμπι Μπράϊαντ με 34 πόντους. Οσον αφορά στους γηπεδούχους, κορυφαίος ήταν ο Μαρκ Γκασόλ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση και δύο παρατάσεις, οι Λος Αντζελες Λέικερς νίκησαν 116-111 τους Γκρίζλις στο Μέμφις και εξακολουθούν να προηγούνται στην Περιφέρεια του Ειρηνικού.
Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Αντριου Μπάινουμ με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ και Κόμπι Μπράϊαντ με 34 πόντους. Οσον αφορά στους γηπεδούχους, κορυφαίος ήταν ο Μαρκ Γκασόλ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Παράλληλα, οι Θάντερ γνώρισαν ήττα-έκπληξη στην Οκλαχόμα, καθώς έχασαν από τους Ρόκετς με 104-103. Καλύτεροι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν οι Πάρσονς και Λι που σημείωσαν από 21 πόντους.
Ακόμη, με κορυφαίο τον Ντουάιτ Χάουαρντ που πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 25 (!) ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ νίκησαν στην παράταση τους Μαϊάμι Χιτ με 104-98.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.