Την ίδρυση κόμματος ανακοινώνουν την Τετάρτη η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης
Την ίδρυση νέου κόμματος που θα απαρτίζεται αρχικά από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσουν στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης στην «Αίγλη» του Ζαππείου. Θα δοθεί, επίσης, στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, ενώ για τη Δευτέρα προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου, για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.
Την ίδρυση νέου κόμματος που θα απαρτίζεται αρχικά από στελέχη και μέλη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσουν στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης στην «Αίγλη» του Ζαππείου.
Θα δοθεί, επίσης, στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, ενώ για τη Δευτέρα προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου, για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.
Η διακήρυξη θα υπογράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από περίπου 200 μέλη και στελέχη, μεταξύ των οποίων οι διαγραφέντες, από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές, Λάμπρος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Χρήστος Κασάρας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Βούλα Τεκτονίδου.
Στο νέο κόμμα αναμένεται να ενταχθούν και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν τον Γεράσιμο Αρσένη στο «Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα», όπως ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης και ο Δημήτρης Πιπεργιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα πράξει ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Στο νέο κόμμα θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η ηγεσία δεν θα είναι μονοπρόσωπη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ.Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος του κόμματος και ο κ.Καστανίδης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά τα πρότυπα του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ κάνουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.788 διαθέσιμες θέσεις στα πανεπιστήμια της χώρας