Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναντολού Εφες, με την οποία διαψεύδονται επαφές με προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την επόμενη σεζόν. «Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξαν συναντήσεις της διοίκησης της Εφες με προπονητές για την επόμενη σεζόν, ενώ σε κάποια αναφέρεται πως έχει υπάρξει ήδη συμφωνία. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε πρόσφατα ο Ηλίας Ζούρος, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος συμφώνησε με τον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν. Για την επόμενη θα γίνει αξιολόγηση στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου» είναι το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής ομάδας.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.