Λύθηκε το ελληνικό πρόβλημα, που δηλητηρίαζε την κατάσταση τονίζει ο Σαρκοζί
Η ελληνική κρίση λύθηκε μετά την υψηλή συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα απομείωσης του ελληνικού χρέους (PSI), δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί την Παρασκευή. «Θέλω να πω πόσο χαρούμενος είμαι σήμερα που βρέθηκε λύση στην ελληνική κρίση, η οποία δηλητηρίαζε την χρηματοοικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και στο κόσμο εδώ και μήνες», τόνισε ο Σαρκοζί και αναφέρθηκε στις γαλλογερμανικές προσπάθειες για να πετύχει το πρόγραμμα. «Με την Άνγκελα Μέρκελ εργαστήκαμε μέρα-νύχτα για να βρούμε αυτή τη λύση».
Η ελληνική κρίση λύθηκε μετά την υψηλή συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα απομείωσης του ελληνικού χρέους (PSI), δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί την Παρασκευή.
«Θέλω να πω πόσο χαρούμενος είμαι σήμερα που βρέθηκε λύση στην ελληνική κρίση, η οποία δηλητηρίαζε την χρηματοοικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και στο κόσμο εδώ και μήνες», τόνισε ο Σαρκοζί και αναφέρθηκε στις γαλλογερμανικές προσπάθειες για να πετύχει το πρόγραμμα
«Με την Άνγκελα Μέρκελ εργαστήκαμε μέρα-νύχτα για να βρούμε αυτή τη λύση», είπε.
«Σήμερα το πρόβλημα διευθετήθηκε και θέλω να πω στους Γάλλους ότι όλες αυτές οι προσπάθειες στέφθηκαν με επιτυχία» πρόσθεσε.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών