Κάλεσμα Δημητρέλου στους οπαδούς της ΑΕΚ εν όψει ΠΑΟ
Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ απηύθυνε ο Ανδρέας Δημητρέλος εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της Ένωσης, η οποία όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για το ματς (πλην της Θύρας 29 και των επισήμων), τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ότι η μαζική παρουσία των φιλάθλων έχει τεράστια σημασία για την ομάδα σε μια κρίσιμη εποχή.
Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ απηύθυνε ο Ανδρέας Δημητρέλος εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος της Ένωσης, η οποία όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για το ματς (πλην της Θύρας 29 και των επισήμων), τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ότι η μαζική παρουσία των φιλάθλων έχει τεράστια σημασία για την ομάδα σε μια κρίσιμη εποχή.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημητρέλου στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ:
«Διανύουμε ίσως τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας. Ξεπεράσαμε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα εισιτήρια και παράλληλα πετύχαμε νέα ρύθμιση των οφειλών μας προς την Εφορία.
Πήραμε την απόφαση και μειώσαμε τις τιμές τους για το ντέρμπι της Κυριακής με γενική είσοδο 10 ευρώ, προκειμένου να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Καλώ όλους τους Ενωσίτες να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.
Η μαζική παρουσία τους έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα αυτή την πολύ κρίσιμη για το σύλλογο εποχή. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ενωμένος, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, είναι η μεγαλύτερη δύναμή της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού: Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την κατάκτηση του Conference League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 29.05.2026]
- Κόρινθος: Συνελήφθη 26χρονη που είχε δημιουργήσει διαδικτυακή ομάδα που ενημέρωνε για τα μπλόκα της Τροχαίας
- Βόλος: 48χρονος πυροβόλησε σε κατάστημα – Συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά





