Μάρκεβιτς: «Οργανωμένος και επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»
Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς συμφώνησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι δεν υπάρχει φαβορί στη «μάχη» των δύο ομάδων για το Europa League, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό οργανωμένη ομάδα, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς συμφώνησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι δεν υπάρχει φαβορί στη «μάχη» των δύο ομάδων για το Europa League, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό οργανωμένη ομάδα, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
«Έχουμε μελετήσει τον Ολυμπιακό. Είναι μια καλή και συμπαγής ομάδα και γι’ αυτό είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως άξιζε να είχε προκριθεί στους ’16’ του Champions League. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, καλά οργανωμένος και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στη μεσαία γραμμή. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς και για τις δύο ομάδες.
» Πριν αρχίσει το ματς, οι πιθανότητες είναι ίδιες. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το ζευγάρι.
» Λένε πως όποιος κερδίζει τη μάχη του κέντρου, είναι και ο νικητής. Πολλά κρίνονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πιστεύω το ίδιο θα γίνει και αύριο.
» Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το ματς πριν τρία χρόνια. Όπως κι εμείς, έχουν κι εκείνοι ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν προοδεύσει.
» Αυτό είναι το γήπεδό μας, δεν το αλλάζουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε σε αυτό. Δεν βλέπω το λόγο να ανακινούμε αυτό το θέμα».
Από την πλευρά των παικτών, ο Έντμαρ θυμήθηκε στιγμές από το ματς του 2008, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη ομάδα τον Ολυμπιακό:
«Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο το 2008, διότι οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά όσον αφορά το ρόστερ τους. Έχουν φύγει παίκτες και έχουν έρθει άλλοι. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε.
» Έχω, πάντως, όμορφες αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι. Τόσο γιατί είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε στην έδρα μας τον Ολυμπιακό (1-0), όσο και γιατί είχα βάλει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός παραμένει όμως ένας δύσκολος αντίπαλος, καθώς συνεχίζει να έχει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα και αυτό φαίνεται από την φετινή του πορεία στην Ευρώπη. Χρειάζεται προσοχή το ματς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόδρι»
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-429-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442