Η ανάπτυξη στο επίκεντρο της συνάντησης Μπακογιάννη – Γιούνκερ
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε την τετάρτη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Συμφωνήσαμε ότι τώρα πλέον όλο το βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εταίρων μας πρέπει να πέσει στη νέα στρατηγική για την Ελλάδα, την στρατηγική της ανάπτυξης» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε την τετάρτη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Μετά τη συνάντηση η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Είχαμε μια μακρά και χρήσιμη συζήτηση με τον κ. Γιούνκερ και συμφωνήσαμε, όπως σας έχει ήδη πει και ο ίδιος, ότι τώρα πλέον όλο το βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εταίρων μας πρέπει να πέσει στη νέα στρατηγική για την Ελλάδα, την στρατηγική της ανάπτυξης.
» Η ανάπτυξη πρέπει να είναι ο στόχος μας. Νέες θέσεις εργασίας οι οποίες μπορούν και πρέπει να δημιουργηθούν σύμφωνα με προτάσεις που κατέθεσε και η Δημοκρατική Συμμαχία, που σκέφτονται και οι εταίροι μας, αλλά οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν πάρα πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα



