Η αυτοδυναμία σχετίζεται με τη σωτηρία της χώρας, ξεκαθαρίζει ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, η οποία δεν θα έχει ανάγκη καθημερινά να επιβεβαιώνει τη συνοχή της, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας, αναφέρομενος στα περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά την προσφυγή στις κάλπες. «Όλες οι απόψεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας λένε το ίδιο πράγμα: Όχι η Νέα Δημοκρατία, αλλά η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση» δηλώνει στο BHMA 99,5.
Η χώρα χρειάζεταιισχυρή κυβέρνηση, η οποία δεν θα έχει ανάγκη καθημερινά να επιβεβαιώνει τη συνοχή της, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας, αναφέρομενος στα περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά την προσφυγή στις κάλπες. «Όλες οι απόψεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας λένε το ίδιο πράγμα: Όχι η Νέα Δημοκρατία, αλλά η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση» δηλώνει στο BHMA 99,5.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η αυτοδυναμία σχετίζεται με τη σωτηρία της χώρας και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να πάρει κάποιος τη χώρα στα χέρια του. Και να την πάρει, δυναμικά και να την κυβερνήσει. Να την κυβερνήσει, μέσα στην Ευρώπη. Να δώσει λύσεις, μέσα στην Ευρώπη και να βελτιώσει την κατάσταση της, μέσα στην Ευρώπη. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, γίνεται με αυτοδυναμία. Οτιδήποτε άλλο, όσο και να σας φαίνεται δογματικό αυτό το σενάριο της μη αυτοδυναμίας, δεν το βλέπω, δεν το συζητώ.»
Εκτίμησε πως τα σενάρια περί συγκυβέρνησης προωθούνται από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη στιγμή, αυτή την περίοδο που έχει υποστεί όλη τη φθορά, δικαιολογημένα αισθάνεται ότι πρέπει να πιαστεί από κάπου και να γαντζωθεί από τη Νέα Δημοκρατία, μπας και κρατήσει το κεφάλι του δημοσκοπικά- και ενδεχομένως, εκλογικά- έξω από το νερό. Δεν είναι το πρόβλημα της χώρας, αυτό. Το πρόβλημα είναι να δώσουμε στη χώρα το περιθώριο να ανασάνει. Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, το πρόβλημα της χώρας. Δεν είμαστε ναυαγοσώστες του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα καθεστωτικό κόμμα.»
Προανήγγειλε προσκλητήριο του κ. Σαμαρά προς τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ενώ, σε ό,τι αφορά τους διαγραφέντες, υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος του κόμματος έχει κάνει συγκεκριμένη πρόσκληση και υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα «ένα κάλεσμα συστράτευσης, στο οποίο υπήρξε μια συγκεκριμένη ανταπόκριση. Από κει και πέρα, η Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της, θα χειριστεί αυτή την ανταπόκριση, πολιτικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
- Τουρκία: Συνελήφθη ο ροκ σταρ Χαλούκ Λεβέντ
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 27 νεκροί σε πυρκαγιά σε παμπ στην Μπανγκόκ – Συγκλονιστικές εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442