Για «λουκέτο» διαρκείας αποφασίζουν το απόγευμα οι φαρμακοποιοί
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, χωρίς διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, προσανατολίζονται οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι συνεδριάζουν στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις τους. Αντιδρούν στο νόμο που προωθεί διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο της υγείας και ο οποίος υπερψηφίστηκε από τη Βουλή.
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, χωρίς διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, προσανατολίζονται οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι συνεδριάζουν εντός της ημέρας για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις τους.
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στο νόμο που προωθεί διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο της υγείας και ο οποίος υπερψηφίστηκε από τη Βουλή.
Για τη στάση που θα κρατήσουν συνεδριάζουν στις 5 το απόγευμα οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ.Λουράντος δήλωσε αγανακτισμένος από τη στάση των πολιτικών στο χώρο της Υγείας. «Οι βουλευτές δυστυχώς ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν, χωρίς να ξέρουν το αντικείμενο. Το ‘ναι’ σε όλα που άκουσα από το 80% της Βουλής με εκνεύρισε τρομερά» έχει πει στον Βήμα 99,5.
Οι φαρμακοποιοί Αθήνας, Πειραιά και Αχαΐας έχουν σταματήσει ήδη από την 1η Μαρτίου την πίστωση φαρμάκων σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Πάπας: «Θαυμαστή Ανθρωπότητα» – Αυτόν τον τίτλο φέρει η πρώτη Εγκύκλιός του, αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)



























![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442