Έληξε ο αποκλεισμός του Νοσοκομείου Καρύστου, ραντεβού τη Δευτέρα στο υπουργείο
Το ραντεβού που κλείστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα μεταξύ του υπουργού Υγείας και αντιπροσωπείας από το δήμο Καρύστου είχε σαν αποτέλεσμα να εκτονωθεί η κατάσταση στην πόλη και να λήξει ο αποκλεισμός του Νοσοκομείου από κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη συγχώνευσή του με το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Το ραντεβού που κλείστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα μεταξύ του υπουργού Υγείας και αντιπροσωπείας από το δήμο Καρύστου είχε σαν αποτέλεσμα να εκτονωθεί η κατάσταση στην πόλη και να λήξει ο αποκλεισμός του Νοσοκομείου από κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη συγχώνευσή του με το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Από την Παρασκευή βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στο Νοσοκομείο Καρύστου ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στο οποίο υπάγεται η Κάρυστος, καθώς και ο υποδιοικητής.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο και για την πιθανή υποβάθμισή του σε Κέντρο Υγείας. Δεν έλειψαν τα συνθήματα, αλλά και οι προπηλακισμοί του διοικητή και του υποδιοικητή.
Με αφορμή τα γεγονότα, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Όπως δήλωσε και ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή, το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
- Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ίνι
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
- Νέα είσοδος για την πόλη της Πρέβεζας
- Ο τυφώνας «Bavi» σαρώνει την Ανατολική Ασία – Συναγερμός σε Ιαπωνία, Ταϊβάν και Κίνα
- Η τελευταία γυναίκα που απαγχονίστηκε στη Βρετανία δικαιώνεται 71 χρόνια μετά – Η ιστορία της Ρουθ Έλις
- «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Η κοροϊδία έχει και τα όριά της, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο – μαύρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



















![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442