Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για “μερικές εβδομάδες” μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη νίκη επί της Κάρντιφ στον τελικό του Λιγκ Καπ, τον οποίο κέρδισε η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς. Ο Δανός διεθνής, η καριέρα του οποίου έχει σημαδευτεί από συνεχείς τραυματισμούς, αντικαταστάθηκε μετά από 86 λεπτά καθώς υπέστη κάταγμα στα πλευρά και είναι πλέον βέβαιο ότι θα απουσιάσει από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την premier league.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ζαν Μοντέρο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να του προσφέρει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.