Μοιρασιά και ματσάρα στο Ζερλάν, κοντά στην κορυφή η Μονπελιέ
Έστω και δύσκολα η Μονπελιέ με γκολ του Ουτακα στο 80΄ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, 1-0, στην έδρα της Μπορντό και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του σαμπιονά την 25η αγωνιστική, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από ένα χορταστικό ματς και με γκολ στις καθυστερήσεις, αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 εκτός έδρας με τη Λιόν. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Ρενέ Ζιράρ σημείωσε ο Ουτάκα στο 80’, ο οποίος σταμάτησε το σερί των Γιρονδίνων στις τρεις νίκες. Πρώτο γκολ για τον Κουμορτζί αλλά ήττα για την Ντιζόν από τη Αζαξιό με 2-1.
Έστω και δύσκολα η Μονπελιέ με γκολ του Ουτακα στο 80΄ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, 1-0, στην έδρα της Μπορντό και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του σαμπιονά την 25η αγωνιστική, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από ένα χορταστικό ματς και με γκολ στις καθυστερήσεις, αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 εκτός έδρας με τη Λιόν.
Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Ρενέ Ζιράρ σημείωσε ο Ουτάκα στο 80’, ο οποίος σταμάτησε το σερί των Γιρονδίνων στις τρεις νίκες.
Με τον Μπερνάρ Κουμορτζί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ (66΄), η Ντιζόν απλά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, στην έξοδό της στην Αζαξιό. Εντουάρντο (54΄) και Καβάλι (55΄) είχαν βρει νωρίτερα το δρόμο προς τα δίχτυα για τους γηπεδούχους.
Ούτε απόψε δεν πέτυχε «τρίποντο» η Οσέρ, αφού συμβιβάστηκε σε λευκή ισοπαλία στο γήπεδό της κόντρα στην Σετν Ετιέν και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Εβιάν επικράτησε της Νανσί με 2-0 φτάνοντας στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα, μετά από 4 αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εβιάν ο Μπεριγκό που πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 30’ και στο 32’.
Βαθμολογική ανάσα πήρε η Νις, 1-0, κόντρα στην Καέν, χάρη στο γκολ του Μουνιέ στο 50′.
Τρία λεπτά χρειάστηκε η Βαλανσιέν για να πετύχει τη νίκη, 2-0, απέναντι στη Λοριάν. Πρώτα ο Σαμασά (78’) και μετά ο Κοάντ (81’) σημείωσαν τα τέρματα.
Ματσάρα στο Ζερλάν, Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν 4-4
Λιόν και Παρί Σεν-Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 στο “Ζερλάν”, σε ένα συναρπαστικό ματς.
Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Γκιγιόμ Οαρό, αλλά αυτός τελικά τους χάρισε τον βαθμό διαμορφώνοντας το τελικό 4-4 στο 94′ με το δεύτερο τέρμα του στο ματς.
Αναλυτικά η 25η αγωνιστική
Σάββατο 25/2
Αζαξιό-Ντιζόν 2-1
(54’ Εντουάρντο, 56’ Καβαγί-66’ Κουμορτζί)
Οσέρ-Σεντ Ετιέν 0-0
Εβιάν-Νανσί 2-0
(30’, 32’ Μπεριγκό)
Νις-Καέν 1-0
(50’ Μουνιέ)
Μονπελιέ-Μπορντό 1-0
(80’ Ουτάκα)
Βαλενσιέν-Λοριάν 2-0
(78’ Σαμασά, 81’ Κοάντ)
Λιόν-Παρί Σεν Ζερμέν 4-4 (34′ Γκομίς, 36′ Λόπες, 40′ Μπάστος, 58′ Μπριάν / 21′ και 94′ Οαρό, 45′ πέν. Νενέ, 73′ Σεαρά)
Κυριακή 26/2
Τουλούζ-Σοσό (18.00)
Μπρεστ-Μαρσέιγ
Ρεν-Λιλ (22.00)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)
Μονπελιέ 53
Παρί Σεν Ζερμέν 52
Λιλ 45 -24αγ.
Σεντ Ετιέν 43
Λιόν 40
Ρεν 39 -24αγ.
Μαρσέιγ 39 -23αγ.
Τουλούζ 37 -24αγ.
Μπορντό 36
Βαλανσιέν 30
Λοριάν 27
Καέν 27
Εβιάν 27 -24αγ.
Μπρεστ 26 -24αγ.
Ντιζόν 26
Αζαξιό 26
Νανσί 23
Νις 23
Οσέρ 22
Σοσό 20 -24αγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης




