Στα γραφεία του Κανελλόπουλου οπαδοί της ΑΕΚ
'Έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου βρίσκονται περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οργανωμένοι της «Original», οι οποίοι διαμαρτύρονται στον μέτοχο της Ένωσης για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει από τα γραφεία, επικοινώνησε μαζί τους και έκλεισαν συνάντηση στις 18:30. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν με αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης.
‘Έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου βρίσκονται περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οργανωμένοι της «Original», οι οποίοι διαμαρτύρονται στον μέτοχο της Ένωσης για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει από τα γραφεία, επικοινώνησε μαζί τους και έκλεισαν συνάντηση στις 18:30.
Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν με αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης.
Λίγο μετά τις 16:00 μαζεύτηκαν περίπου 100 άτομα στα γραφεία της εταιρίας «ΤΙΤΑΝ» του Τάκη Κανελλόπουλου στα Πατήσια, έχοντας μαζί τους αρκετά πανό:
Ένα από αυτά γράφει: «Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας». Ένα άλλο αναφέρει: «Τέρμα τα “θα”, βάλτε τώρα τα λεφτά» κι ένα τρίτο: «Αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η Γη».
Για μισή ώρα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα κλείσουν συμβολικά την είσοδο της εταιρίας.
Προηγουμένως ο κόσμος ζήτησε να συναντηθεί με τον Τάκη Κανελλόπουλο. Ενημερώθηκαν, ωστόσο, ότι ο πρώην μέτοχος απουσιάζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους


