Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
F1 – Δοκιμές Βαρκελώνη 2012: Προβλήματα σταματούν τη Lotus

F1 – Δοκιμές Βαρκελώνη 2012: Προβλήματα σταματούν τη Lotus

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο δεύτερο πλαίσιο της "E20" και ανάγκασε την ομάδα να χάσει την πρώτη ημέρα δοκιμών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Μόλις 7 γύρους συμπλήρωσε στο “Montmelo” ο Romain Grosjean όταν ένιωσε πολύ έντονες στρεβλώσεις και δονήσεις. Το πρόβλημα διαπίστωσαν οι μηχανικοί μέσω της τηλεμετρίας και του ζήτησαν να σταματήσει.

Μετά από έλεγχο απέσυραν το καινούργιο πλαίσιο (“E20 – 02”) και το πακετάρισαν για να το στείλουν στην Αγγλία, ενώ ανακοίνωσαν πως ο R.Grosjean θα οδηγήσει ξανά αύριο με το μονοθέσιο που είχε στη Jerez.

“Σήμερα το πρωί δοκιμάσαμε για πρώτη φορά το δεύτερο πλαίσιο μας, όμως δεν λειτούργησε σωστά όπως θα έπρεπε. Για προληπτικούς λόγους θα το επιστρέψουμε στο Enstone για έλεγχο. Θα ξεκινήσουμε τις δοκιμές και πάλι αύριο”, δήλωσε ο αρχιμηχανικός Alan Permane.

auto.in.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
Cookies