Διαψεύδει η CIA τις φήμες περί δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ-ουν στο Πεκίνο
Τις φήμες περί δολοφονίας του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, διέψευσε εκπρόσωπος της CIA στο CNN, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι ο ηγέτης της χώρας είναι νεκρός. Την Παρασκευή υπήρξε έντονη φημολογία, μέσω Twitter, ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν δολοφονήθηκε, ενώ βρισκόταν στο Πεκίνο.
Τις φήμες περί δολοφονίας του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, διέψευσε εκπρόσωπος της CIA στο CNN, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι ο ηγέτης της χώρας είναι νεκρός.
Την Παρασκευή υπήρξε έντονη φημολογία, μέσω Twitter, ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν δολοφονήθηκε, ενώ βρισκόταν στο Πεκίνο.
«Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα τέτοιο στοιχείο. Είναι μία κλειστή κοινωνία, αλλά σε αυτό το σημείο δεν πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια» τόνισε ο εκπρόσωπος της CIA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους


