
Διαμαρτυρία νησιωτών για τη δρομολογούμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ
Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των δήμων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Ικαρίας, Αγίου Ευστρατίου, Φούρνων, Οινουσσών και Ψαρών. Αυτό αποφασίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά την πρωτοβουλία που πήρε ο περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, για να αποτραπεί η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στο Αιγαίο.
Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των δήμων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Ικαρίας, Αγίου Ευστρατίου, Φούρνων, Οινουσσών και Ψαρών.
Αυτό αποφασίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά την πρωτοβουλία που πήρε ο περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, για να αποτραπεί η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στο Αιγαίο.
Την Τρίτη, σε συνεργασία με τους φορείς του Νοτίου Αιγαίου θα γίνει συνάντηση με τους βουλευτές του αρχιπελάγους στην Αθήνα και την Τετάρτη θα επιδιωχθεί όλοι οι φορείς του Αιγαίου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, προβάλλοντας την ίδια διεκδίκηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βασίλης Κικίλιας: «Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα – Πληρότητες έως και 100%»
- «Οι 12 Ένορκοι»: Για 12η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Πατριωτική» βενζίνη – Ο Τραμπ, το Ιράν και το μυστήριο του Freedom Fuel Network
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442