Η μάχη που δίνουμε δεν είναι εικονική και ψεύτικη, τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος
«Δίνουμε μια πραγματική μάχη, που δεν είναι ούτε ψεύτικη ούτε εικονική, κάνουμε πράγματι σκληρές διαπραγματεύσεις» είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, καλώντας όλους «να σταθούν στο ύψος των εθνικών περιστάσεων και να μην δημαγωγούν για να μην γονατίσει η χώρα». Άφησε, παράλληλα, αιχμές για την στάση ορισμένων που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και με τη συμπεριφορά τους, όπως είπε, όχι μόνο δεν βοηθούν να αποκτήσει κύρος σε διεθνές επίπεδο η χώρα μας αλλά αντίθετα την χλευάζουν.
«Δίνουμε μια πραγματική μάχη, που δεν είναι ούτε ψεύτικη ούτε εικονική, κάνουμε πράγματι σκληρές διαπραγματεύσεις» είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, καλώντας όλους «να σταθούν στο ύψος των εθνικών περιστάσεων και να μην δημαγωγούν για να μην γονατίσει η χώρα».
«Η Βουλή στήριξε με αυταπάρνηση αυτό τον κακοτράχαλο δρόμο που σηκώνει τα βάρη 37 ετών απραξίας στη χώρα, ξέρουμε ότι είναι βέβαιη η πολιτική φθορά του καθενός μας, αλλά είναι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία της πατρίδας,» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
Παράλληλα άφησε αιχμές για την στάση ορισμένων που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και με τη συμπεριφορά τους, όπως είπε, όχι μόνο δεν βοηθούν να αποκτήσει κύρος σε διεθνές επίπεδο η χώρα μας αλλά αντίθετα την χλευάζουν.
Ο κ. Λοβέρδος απέδωσε «συλλογικές ευθύνες όλων των πολιτικών ηγεσιών που διακυβέρνησαν τη χώρα» ιδιαίτερα, όπως είπε, της τελευταίας περιόδου, γιατί η απραξία τους είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αδύναμος ο λόγος τους.
«Αν είχαμε κάνει το χρέος μας ως κυβέρνηση στα θέματα της ανάπτυξης, αν είχαμε χτυπήσει την γραφειοκρατία που εμποδίζει την ανάπτυξη θα είχαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442