«Όχι» Σαμαρά στο ταμείο Μέρκελ για την αποπληρωμή του χρέους
Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στα σχέδια των εταίρων για δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους. Μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones Newswire, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση, λέγοντας: «Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα· έχω πρόβλημα με αυτό».
Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στα σχέδια των εταίρων για δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους.
Μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones Newswire, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση, λέγοντας: «Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα· έχω πρόβλημα με αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το μεγαλύτερο στον κόσμο πλοίο μεταφοράς LCO2
- «Στόχοι του Παναθηναϊκού Γιαμπουσέλε και Χέις-Ντέιβις» (vids)
- Το Μεξικό εξελίσσεται σε σημαντικό προμηθευτή πετρελαίου για την Κούβα, λόγω εξελίξεων στη Βενεζουέλα
- «H οπτική επικοινωνία είναι λειτούργημα» – Ο Σλοβένος γραφίστας Tomato Košir και η αλήθεια της οργής
- Λαϊκές Αγορές: Επιστρέφουν την Παρασκευή στους πάγκους οι παραγωγοί – Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 54χρονη που έβαλε φωτιά σε σπίτι και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα

