Ben Spies: “Αφήνω πίσω το 2011”
Με μία βασική προϋπόθεση ξεκίνησε το 2012 για τον Ben Spies: Δεν άλλαξε ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για τον Τεξανό ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκή μετακίνηση.
“Από τότε που έφυγα από την Αμερική βρίσκομαι συνεχώς σε διαφορετική ομάδα κάθε χρόνο και αυτό δεν είναι καλό. Έτσι είναι ενθαρρυντικό, που φέτος μένω στη Yamaha Racing βλέπω τα ίδια πρόσωπα και γνωρίζω τον τρόπο δουλειάς . Αυτό για εμένα είναι σημαντικό. Βλέπετε υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις μοτοσικλέτες ακόμη και της ίδιας ομάδας. Οδήγησα τη Yamaha στην Tech3 και την εργοστασιακή ομάδα και βρήκα, πως είναι μία εντελώς διαφορετική μοτοσικλέτα.”, δήλωσε σε συνέντευξη του στο site crash.net. και πρόσθεσε:
“Νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες πέρυσι, αλλά επίσης είχαμε κάποιες στιγμές όπου κάναμε λάθη και έπειτα απλά ήμασταν άτυχοι, κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις μας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Αλλά φέτος δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση. Η μοτοσικλέτα φαίνεται να είναι καλή συνολικά. Είμαι πιο ικανοποιημένος και ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου την περσινή σεζόν”.
Ο Β.Spies στις δοκιμές της Sepang φάνηκε να βρίσκεται σε καλή φόρμα και προσαρμόστηκε πολύ πιο γρήγορα στη μοτοσικλέτα των 1.000 κ.εκ. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι γνωρίζει τον τρόπο δουλειάς της ομάδας.
Σας θυμίζουμε, πως ο Ben Spies έκλεισε την περσινή σεζόν με μια νίκη στην πίστα του Assen στην Ολλανδία.
auto.in.gr
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442