
Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων την Πέμπτη
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν οι δικηγόροι την Πέμπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα. Την ίδια ημέρα συγκαλείται γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν οι δικηγόροι την Πέμπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα.
Η αποχή αποφασίστηκε τόσο από τη συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, όσο και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της αποχής συγκαλείται γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας στο γήπεδο του Πανελληνίου, στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ