Τα όσα έγιναν στο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν προκαλέσει ανησυχία στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού για το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας των «πρασίνων».
Τα όσα έγιναν στο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν προκαλέσει ανησυχία στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού για το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας των «πρασίνων».
Ετσι αναμένουν την έκθεση του παρατηρητή για τα όσα έγιναν για να δουν το κατηγορητήριο που θα σχηματισθεί εις βάρος τους.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως τελικά θα την γλυτώσουν με κάποιο χρηματικό πρόστιμο αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται κάποια άλλη ποινή.
Άλλωστε, μετά το ματς με την Ξάνθη, τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-27.
Τα σενάρια για Μοντέρο και Ολυμπιακό που πληθαίνουν στο εξωτερικό εν μέσω Final Four και η «σύνδεση» με την περίπτωση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ – Τι γράφουν στη Σερβία