Το κοινό μήνυμα Διαμαντίδη-Σπανούλη και το νέο «όχι» του Μήτσου στην εθνική
Το μήνυμά τους προς τους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο Φάληρο έστειλαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης που εμφανίστηκαν στην κλήρωση του Τζόκερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Το μήνυμά τους προς τους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο Φάληρο έστειλαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης που εμφανίστηκαν στην κλήρωση του Τζόκερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι» είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε:
«Θα ήταν όμορφο, πιστεύω, να βλέπαμε σε τέτοιους αγώνες φίλους και των δύο ομάδων. Θα ήταν το απόλυτο. Το θέμα είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε κόσμια πλαίσια κι όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει».
Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα εν όψει του προολυμπιακού που θα γίνει στη Βενεζουέλα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Λονδίνο.
«Οχι» είπε κατηγορηματικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. «Πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν».
Οταν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι «έχω εμπιστοσύνη στον Σπανούλη, θα σε μεταπείσει» ο Διαμαντίδης ήταν σαφής: «Κι εγώ του έχω εμπιστοσύνη του Βασίλη. Ξέρω ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την εθνική ομάδα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.