Δεν υπάρχουν πλέον σενάρια άλλα σχέδια για έξοδο από το ευρώ, λέει η Μ.Δαμανάκη
Κατά της κατάργησης του κατώτατου μισθού τάσσεται η επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη, σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής». Εκτιμά ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ. Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν «μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη» τονίζει.
Βήμα της Κυριακής». Εκτιμά ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ. Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν «μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη» τονίζει. &source=in.gr">
Κατά της κατάργησης του κατώτατου μισθού τάσσεται η επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη.
«Προσωπικά έδωσα μάχη στην Κομισιόν για το θέμα αυτό» τονίζει σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής».
Η κατάρρευση της διαπραγμάτευσης για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και την έναρξη μία οδυνηρής περιπέτειας ιστορικών διαστάσεων, επισημαίνει.
Η κ.Δαμανάκη εκτιμά ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ.
Όπως τονίζει, η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν «μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη».
Προσθέτει, ακόμη, ότι το πολιτικό σύστημα μοιάζει να ζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, χρησιμοποιώντας το παρελθόν ως άλλοθι για να μην κάνει τίποτε σήμερα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων