Έχει αναδειχθεί εδώ και καιρό το αγαπημένο μας celebrity style crush. Γι άλλη μια φορά η Michelle Williams εντυπωσιάζει με το υπέροχο look της και μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση.
Σε μια ακόμη εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη η νεαρή ηθοποιός αποδεικνύει ότι αξίζει να βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες σταρ. Το κίτρινο- γαλαζοπράσινο φλόραλ φόρεμα που επέλεξε, είναι του Καναδού- γεννημένου στην Μ. Βρετανία- σχεδιαστή Erdem, τον οποίο φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα τελευταία.
H Michelle, η οποία η οποία κατευθυνόταν στο στούντιο για να ηχογραφήσει συνέντευξη με τον David Letterman, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της φορώντας γκρι peep-toes Giuseppe Zanotti και λαμπερό κόκκινο κραγιόν.
Μόλις ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση, χάρισε μερικές ακόμη πόζες φορώντας ένα μαύρο, σταυρωτό παλτό Balenciaga.
Η Williams, η οποία έχει ήδη προταθεί για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία- πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε, κάνει συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις όσο πλησιάζει η ημερομηνία της απονομής. Στο Today Show δήλωσεότι εκείνο το πρωί έμαθε για την υποψηφιότητά της από φίλους που έφτασαν στο σπίτι της όπου βρισκόταν με την 6χρονη κόρη της Ματίλντα: « Ήταν πολύ ευχάριστο να μάθω τα νέα με αυτόν τον τρόπο. Μου είχε εντελώς διαφύγει ( ότι ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες). Είναι πραγματικά τόσο ωραίο να έχεις ένα παιδί! Απορροφά όλο τον χρόνο σου»
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.