Ανακοινώθηκαν οι πεντάδες για το all star game του ΝΒΑ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις δύο βασικές πεντάδες για το All Star Game του ΝΒΑ που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο Ορλάντο.
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις δύο βασικές πεντάδες για το All Star Game του ΝΒΑ που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο Ορλάντο.
Σε αυτή της Δύσης κυριαρχεί το Λος Άντζελες, καθώς επελέγησαν ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Άντριου Μπάινουμ των Λέικερς, ο Κρις Πολ και ο Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς αλλά και ο Κέβιν Ντουράντ της Θάντερ.
Στην πεντάδα της Ανατολής υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Ουέιντ της Χιτ έχουν παρέα τον Ντέρικ Ρόουζ των Μπουλς, τον Καρμέλο Άντονι των Νικς και τον Ντουάιτ Χάουαρντ της «γηπεδούχου» Μάτζικ.
Ο σέντερ του Ορλάντο ήταν πρώτος σε προτιμήσεις με 1.600.390 ψήφους, ενώ δεύτερος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 1.555.479. Οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων θα επιλεγούν από τους προπονητές των του πρωταθλήματος.
Για τον Άντριου Μπάινουμ και τον Μπλέικ Γκρίφιν θα είναι η παρθενική τους εμφάνιση ως «βασικών», ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ ισοφαρίζει το ρεκόρ των 14 συνεχών εμφανίσεων στην πεντάδα που κατείχαν οι Σακίλ Ο’ Νιλ, Τζέρι Γουέστ και Καρλ Μαλόουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Εκκενώστε το βόρειο Ισραήλ αν οι IDF χτυπήσουν τα νότια προάστια στη Βηρυτό», λέει ο στρατός
- Χολαργός: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου μαθητή σε σχολείο – Αμέλεια και καθυστερήσεις καταγγέλλουν οι γονείς του
- Επεισόδια στην Αλβανία: «Με χτύπησε στην καρωτίδα, έχασα τις αισθήσεις μου» λέει ο Έλληνας ομογενής
- ΣΥΡΙΖΑ για Μάριο Οικονόμου: Τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ήθος του
- Πόλεμος στο Ιράν: Η Κύπρος ανησυχεί για τη χρήση των βρετανικών βάσεων, αν κάνει κυβέρνηση ο Φάρατζ
- Ο Τομ Χόλαντ σκέφτεται ήδη το μέλλον του Spider-Man
