Διαθέσιμη για τους χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο, απευθείας από το κατάστημα της Amazon στις ΗΠΑ, είναι πλέον η συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων Kindle Touch.

Όπως ανακοίνωσε πρώτος ο Ηλεκτρονικός Αναγνώστης, ένα ελληνικό ιστολόγιο για τα e-readers, το Kindle Touch τιμάται 158 ευρώ για τους αγοραστές στην Ελλάδα με βάση τις ισοτιμίες της Παρασκευής.

Η τιμή, στην οποία περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και οι δασμοί, διαμορφώνεται στα 146 ευρώ για την αγορά της Κύπρου.

Η έκδοση του Kindle Touch που προσφέρει υποστήριξη για δίκτυα 3G, εκτός από τη στάνταρτ συνδεσιμότητα Wi-Fi, είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην αμερικανική αγορά.

Επιπλέον, το Kindle Touch, το πρώτο μοντέλο της σειράς Kindle me με οθόνη αφής, δεν είναι διαθέσιμη από τα ευρωπαϊκά καταστήματα της Amazon.

Όπως διευκρινίζει η σελίδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει τη συσκευή, ο κατάλογος βιβλίων για τους χρήστες στην Ελλάδα διαφέρει από τον αντίστοιχο κατάλογο στην αμερικανική αγορά, καθώς η Amazon έχει διαφορετικές συμφωνίες με τους εκδότες σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Το Kindle κατεβάζει τα βιβλία απευθείας από την Amazon χωρίς να απαιτείται ξεχωριστός υπολογιστής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr