Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Το φάκελο της προκαταρκτικής έρευνας για Πεπόνη-Μουζακίτη ζητά η Βουλή
Την κατάθεση στη Βουλή του πλήρους φακέλου της προκαταρκτικής έρευνας του Αρείου Πάγου για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπονή και Σπύρο Μουζακίτη ζητά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάσης Τσούρας.
Την κατάθεση στη Βουλή του πλήρους φακέλου της προκαταρκτικής έρευνας του Αρείου Πάγου για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπονή και Σπύρο Μουζακίτη ζητά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάσης Τσούρας με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου.
Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, με την οποία ζητά να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος της έρευνας που διενήργησε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, απέστειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάσης Τσούρας.
Στην επιστολή του, ο κ. Τσούρας τονίζει την ομόφωνη απόφαση των μελών της Επιτροπής να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση με τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι έκαναν λόγο για σοβαρές παρεμβάσεις στο έργο τους και για απόπειρα νομοθετικής αντικατάστασής τους.
Η Επιτροπή, αφού διαβάσει τον φάκελο με τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης του που διενεργήθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φ.Μακρή, θα αποφανθεί αν τελικά προκύπτουν λόγοι για να καλέσει σε ακρόαση τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ή άλλον αρμόδιο δικαστικό παράγοντα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου