
Στις 9 Φεβρουαρίου η απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για Πεπόνη-Μουζακίτη
Η παραμονή ή όχι των Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη στις θέσεις των οικονομικών εισαγγελέων αναμένεται να κριθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Η παραμονή ή όχι των Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη στις θέσεις των οικονομικών εισαγγελέων αναμένεται να κριθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Στην ουσία πρόκειται για τη συζήτηση του ερωτήματος-όπως λέγεται-του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για το αν τελικά θα γίνουν αποδεκτές ή όχι οι παραιτήσεις (αιτήσεις αντικατάστασης) που έχουν υποβάλλει οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Κολιοκώστας, ορίστηκε εισηγητής στο 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο που θα κρίνει την παραμονή ή όχι των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη στις θέσεις των οικονομικών εισαγγελέων.
Στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο συμμετέχει από το νόμο και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»
- «Τόσο Πολύ»: Το νέο πρωτότυπο έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
- Ηράκλειο: Σοκ από τον βαρύ τραυματισμό της 28χρονης μητέρας 4 παιδιών – Τι εξετάζουν οι Αρχές

