Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
Μετά τον Λεονάρντο, και ο Καράμπελας μένει στην ΑΕΚ

Μετά τον Λεονάρντο, και ο Καράμπελας μένει στην ΑΕΚ

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και ώρες συζητήσεων, η ΑΕΚ έπεισε τελικά τον Λεονάρντο να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε (θα το κάνει την Τετάρτη) και να παραμείνει στην ομάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Αδαμίδης χωρίς πολλά λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ». Μένει και ο Καράμπελας ενώ τάσεις φυγής εκδήλωσε και ο Χοσέ Κάλα. Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη ο Αδαμίδης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και ώρες συζητήσεων, η ΑΕΚ έπεισε τελικά τον Λεονάρντο να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε (θα το κάνει την Τετάρτη) και να παραμείνει στην ομάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Αδαμίδης χωρίς πολλά λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο «aek365.gr»: «Ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ».

Μένει και ο Καράμπελας

Το ίδιο συνέβη την ύστατη ώρα και με τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (24/1) βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, αλλά θα συνεχίσει στην «Ένωση».

Θέλει να φύγει ο Κάλα

Από εκεί και πέρα, τάσεις φυγής εκδήλωσε και ο Χοσέ Κάλα, το θέμα του οποίου μαζί με του Καράμπελα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, ακόμα και εντός της ημέρας.

Ο Ισπανός ζήτησε και θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, στην οποία αναμένεται να ζητήσει να αποχωρήσει ώστε να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο Κάλα θέλει να πάει στη Σαραγόσα, όπου προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει προσφυγή όπως οι Καράμπελας και Λεονάρντο, αφού μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν η ΑΕΚ δώσει τη συγκατάθεσή της.

Συνέντευξη Τύπου του Αδαμίδη την Τετάρτη

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι: «Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 13.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
Cookies